04 de Agost de 2020
4:48
Atenció al Client
93 435 16 98
La meva compra
Cistella buida
Ajuda
1. Gestió d

AMB LA NOSTRA COL·LABORACIÓ

La càrrega administrativa de l"empresa es limita:

1r triar el núm a reservar.

2n quantitat estimada de diem

3r triar contrasenya per al grup

4t correu electrònic o circular als empleats indicant-los l"adreça web on dirigir-se, numero escollit, i contrasenya de grup.

NOSALTRES DESENVOLUPEM LA RESTA.

Hi ha la possibilitat que disposeu d"un perfil d"usuari amb privilegis d"administrador que tindria accés a tota l"activitat que generi la secció per a la seva supervisió si així es desitja.

La transparència en tot el procés és el nostre requisit indispensable

Creem l"espai web personalitzat amb el logotip o imatge identificativa de la vostra empresa o grup,

A la resta de desplegables oferim totes les indicacions a seguir pels usuaris

INFORMACIÓ PERSONALITZADA tL. 934.351.698 loterias.rosemoca@gmail.com

2. He d

No és imprescindible estar registrat en el nostre sistema per a poder utilitzar-lo, tot i que Si molt recomanable per a controlar les comandes, ingressos de premis, moviments del teu cte d"usuari, etc.


El registre, l"únic que implica és que escullis un USUARI i una CLAU perquè el nostre sistema t"identifiqui i et permeti l"accés ràpid a TOTS els nostres serveis.


Aquest registre serà OBLIGATORI per totes les comandes que es quedin a DIPÒSIT en la nostra Administració.


És important assegurar-se que totes les teves dades siguin correctes, prestant especial atenció a la teva adreça de correu electrònic, ja que és el nostre principal canal de comunicació amb tu.
A l"registra"t, recorda No incloure en el nom d"usuari i la contrasenya, espais en blanc ja que podries tenir problemes en el moment d"accedir al teu compte.


Només en el cas que vulguis que t"enviem la teva loteria, o que vagis a retirar-la a la nostra administració, pots realitzar la teva comanda sense registrar-te com usuari, però recorda que cada vegada que ens facis una nova comanda hauràs de facilitar-nos novament totes les teves dades personals ja que no hauran quedat guardats al nostre web.


En el cas de grups o empreses la gestió es personalitzarà i quedarà en dipòsit a l"Administració si així s"acorda.Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webGlobal Market Finder

3. Com comprar loteria nacional i / o Nadal?

Poden donar-se dues situacions:


a) Usuari no registrat
En cas que no vulguis registrar com a usuari, afegeix la loteria que vulguis adquirir a la cistella de la compra, i posteriorment, omple el formulari de dades personals i especifica la forma de pagament:
1.- Per ingrés o transferència bancària al cte que apareix al formulari
2.- Targeta de crèdit / dèbit a través de l"cyberpac de LA CAIXA. que admet pagament amb totes les targetes excepte amb American Express
3.- Iupay


b) Usuari registrat
En el cas de registrar com a usuari de la web, pots fer un ingrés al teu compte d"usuari des del botó ingressar (mitjançant ingrés o trasnferencia al compte indicat més amunt o per targeta de crèdit / dèbit, o IUPAY) i podràs disposar de saldo per realitzar les compres molt més fàcil i còmodament un cop estigui confirmat l"ingrés a la nostra cte bancària.


En tots dos casos:

PAS 1
Accedir a la secció de loteria que t"interessi (nacional (inclou Nadal i el Nen) / col·lectius (Nadal) a través del menú situat a la part esquerra del web.
Seleccionar el nombre desitjat, i la quantitat de dècims que vols, tot seguit, prémer el botó comprar per afegir la seva comanda a la cistella de la compra. Podràs afegir tants dècims com desitgis, així com treure"ls del carret i eliminar-los en qualsevol moment.


PAS 2

Posteriorment se"t demanarà que indiquis com vols pagar la teva comanda, i que sistema d"enviament o dipòsit prefereixes. Finalment se"t demanaran les teves dades personals per poder enviar-te primer la confirmació de la teva comanda i posteriorment la validació del mateix, a més també per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir sobre el mateix.
Totes les comandes els pots pagar amb el saldo del compte (si ets usuari registrat), per mitjà d"ingrés o transferència bancària al compte indicat, amb targeta de crèdit / dèbit (Xarxa Euro 6000, Visa o Mastercard totes, excepte American Express ) o per Iupay
No oblidis triar si desitges l"enviament per missatger (amb un càrrec addicional de despeses d"enviament) o prefereixes deixar-lo dipositat a la caixa forta de la nostra administració.
En el cas que desitjaràs recollir el desè en la nostra administració, et preguem ens enviïs un missatge al mail lamarietador@gmail.com o truca"ns per telèfon al 93 435 16 98, perquè t"ho tinguem preparat.4. Tot el que cal saber sobre la compra de Loteria !!

1. Que serveis disposo a la secció Loteria Nacional


T"oferim tres opcions per accedir als nostres dècims de loteria:


A) Pot realitzar la reserva de loteria i compra per internet i escollir l"opció d"enviament a l"adreça que ens indiquis (NOTA. A l"import dels dècims se li sumarà la tarifa dels ports).


B) Pots realitzar la teva comanda de loteria per internet i venir a retirar-la en finestreta un cop hagis realitzat el seu pagament i després de rebre un email amb les instruccions de recollida.


C) Pots comprar el teu loteria i deixar-EN DIPÒSIT en la nostra administració. Per a això has registra"t a la nostra web abans de realitzar la teva comanda. Després de rebre el pagament de la teva comanda, t"enviarem un email de confirmació amb tot el detall de les teves dècims (sèries i fraccions).

 

2. ¿Com es realitza el pagament dels diem?


En tots els casos, s"ha de realitzar el pagament a través d"ingrés en efectiu o transferència bancària al nostre número de compte o, si ho prefereixes, també pots pagar amb targeta de crèdit o dèbit, mitjançant el cyberpac de LA CAIXA o per Iupay


L"import de l"ingrés és el corresponent a la quantitat de loteria reservada. En el cas que vulguis rebre les teves dècims i evitar-te desplaçaments i cues, has d"afegir els ports corresponents a la tramesa que variaran en funció de la situació geogràfica on vols que t"enviem la loteria i de l"assegurança de la mateixa.En els dos casos, la pàgina web, durant el procés de compra, et facilitarà l"import de l"ingrés a realitzar.

 

3. Si escullo aquest sistema, quin és el número de compte bancari per fer l"ingrés o la transferència?
ES56 1465 0180 7219 0044 4688


4. ¿Qui és el titular del compte bancari?
ROSEMOCA S.L.

 

5. Que dades he de incloure en fer l"ingrés o transferència?
Quan vagis a realitzar l"ingrés és MOLT IMPORTANT que facis constar en l"CONCEPTE del NUMERO DE LA TEVA COMANDA per poder identificar-lo i gestionar-lo correctament


6. Quin és el nombre de comanda que identifica la meva reserva?
El nombre de comanda de la reserva és el número que et facilitem al correu electrònic que et vam enviar per confirmar-te que hem rebut bé la teva comanda (email amb l"assumpte "COMANDA REF.").

7. Quan em enviaran la loteria?
Quant teu ingrés aparegui reflectit en el nostre compte, t"arribarà un email de confirmació i tot seguit t"enviarem la loteria a l"adreça que ens vas facilitar, si vas triar aquest sistema.
Cal tenir en compte que si vas optar per la transferència bancària com a sistema de pagament, aquestes poden trigar a ser efectives fins a 3 dies laborables (només si es fa una transferència o traspàs de fons entre comptes de la mateixa entitat bancària, l"operació seria immediata ).


 8. Quines són les característiques dels enviaments? Totes les comandes de loteria que vam realitzar els enviem a través de CORREOS i es lliuren en mà. Si no et trobes a l"adreça indicada en el moment del lliurament, CORREOS es posarà en contacte amb tu per telèfon per concertar directament un segon lliurament.
Una vegada que surt el teu loteria cap al seu destí, et enviem un email informatiu on et facilitem una referència per a què tu mateix el seguiment del teu enviament.Tots els enviaments que realitzem estan assegurats pel valor de la loteria.

9. Quant de temps trigarà a arribar la meva comanda?
Els enviaments són urgents 24 hores per a enviaments peninsulars i poden demorar-se de dos a tres dies per a enviaments a les Illes.

10. Quan puc passar a recollir la loteria?
Quant rebis un email amb l"assumpte "RECOLLIDA EN ADMINISTRACIÓ" on t"informarem de que ja tens preparada la loteria, així com les instruccions per a la seva recollida.En el moment de recollir la teva loteria hauràs de signar un comprovant de lliurament i facilitar el DNI.


 11. Fins a quin data puc realitzar una comanda?

La data límit per pagar la teva comanda és 48 hores abans de la data de celebració del sorteig.Tingues en compte que pot donar-se el cas que no hagis rebut la teva loteria abans de la celebració del Sorteig si apures massa el pagament, o fas una transferència bancària de la qual no tindrem constància de forma immediata.

12. Envien dècims de loteria contra reemborsament?
La nostra administració NO envia loteria contra reemborsament. L"enviament es realitza previ pagament de la loteria i les despeses d"enviament associats segons contracte signat amb CORREUS.

5. Confirmación de los pedidos

Un cop realitzada la comanda, es disposa de 48 hores (sense comptar festius) per a fer efectiu el pagament del mateix.


PROCÉS DE COMPRA, CONFIRMACIÓ I ENVIAMENT:


1. Quan es realitza la comanda, rebràs un email de confirmació amb el detall que conté la comanda.


2. Un cop comprovat que el pagament s"ha realitzat correctament, rebràs un segon mail de validació de la comanda.


3. A partir d"aquest moment i segons el mètode d"enviament escollit, es rebrà la loteria per missatgeria urgent o quedarà dipositada en l"Administració.


En tot el procés es generen diversos correus electrònics que inclouen el número de comanda. Per això, li aconsellem comprovi la safata d"entrada del seu compte de correu electrònic, i sinó rebés el segon correu de validació abans del sorteig, ha de reclamar amb urgència al correu electrònic

lamarietador@gmail.com o trucant al nostre servei d"atenció al client 93 435 16 98 (de dilluns a divendres de 09:00 a 20:00)

6. Que import he de pagar de despeses d

El cost per enviament dels dècims anirà a càrrec del comprador i serà per transport de CORREUS. per garantir la seva seguretat.


L"empresa encarregada és estafetes de Correus. I les tarifes que inclouen l"IVA i l"assegurança obligatòria dels dècims transportats són les següents:


1.Enviaments a la Península i Balears, 11.20 euros.

2.Enviaments a Illes Canàries, Ceuta i Melilla, 14 euros.

3.Enviaments internacionals, consultar tarifes segons destinació al telèfon d"atenció al client de la nostra administració +34 93 435 16 98

7. Logística del web La Marieta D

1. No és imprescindible estar registrat en el nostre sistema per a poder utilitzar-lo, encara que si molt recomanable.


2. Assegureu que totes les seves dades són correctes ja que en el cas d"algun premi major, haurem de comprovar la seva identitat.


3. ÉS IMPORTANT tenir en compte que La Marieta D "or realitzarà la validació de comandes en el següent horari:


De dilluns a divendres de 09:00 a 19:00 h. i Dissabtes de 09:00 a 12:00

A partir de les 19 h. se seguiran acceptant les comandes que es rebin, ara bé no es validaran fins al dia següent a les 09:00 del matí. Igual passa amb els dissabtes, amb l"apunt que tots les comandes rebudes els dissabtes després de les 12:00 h. es processaran el dilluns següent a partir de les 09:00 del matí.


Cal tenir especial cura en realitzar apostes setmanals (Bonoloto, Primitiva i Euromilió)


BONOLOTO SETMANAL:
Es pot realitzar des de dissabte fins dilluns a les 19:00 hores. Si es rep després de les 19:00 hores de dilluns, el sistema ho emmagatzema per validar a partir de la setmana vinent.

PRIMITIVA SETMANAL:
Es pot realitzar des del dilluns fins al dijous abans de les 19:00 hores, si es realitza després d"aquest horari, el sistema ho emmagatzema per validar a partir de la setmana vinent.


EUROMILÓ SETMANAL:
S"admetran les apostes que es realitzin des de dissabte fins dimarts a les 19:00 hores, si es realitza després d"aquest horari, el sistema ho emmagatzema per validar a partir de la setmana vinent.


CONFIRMACIONS: Una vegada validades les apostes rebrà un correu electrònic de confirmació de validació, si aquest e-mail no ho rebés abans del sorteig, deu posar-se en contacte amb nosaltres urgentment.

8. Cobrament de premis

Cada dia següent a la celebració dels sortejos, us comuniquem els resultats.


Si alguna de les teves apostes o dècims resulta premiat i et vas donar d"alta com a usuari, automàticament l"import serà abonat al teu compte d"usuari, amb aquest saldo podràs seguir comprant o cobrar-des de l"apartat cobrament de premis a través de l"opció "El meu compte > retirar Premis "indicant la quantitat de diners que vols retirar, i un número de compte on realitzar-te l"ingrés.


Quan el sorteig és en cap de setmana, els resultats es comuniquen al dilluns següent.


Sinó estiguessis registrat, rebràs un mail amb els resultats i el premi obtingut i a partir d"aquest moment contactarem amb tu per acordar la forma de cobrament.

9. Comerç electrònic segur

La Marieta D´or, no té accés en cap moment, a les dades de les targetes de crèdit dels seus clients, totes les operacions es realitzen des de les passarel·les de pagament dels bancs amb què opera.


Quan es realitza un pagament amb una targeta aliena a l"entitat amb la qual estigui operant, la passarel·la de pagaments es posa en contacte amb la de l"entitat bancària emissora per autentificar la transacció, d"aquesta manera, només el propietari de la targeta pot operar amb la seva targeta en el nostre comerç.


Si tu no poguessis operar amb la targeta en Comerç Electrònic segur, posa"t en contacte amb el teu banc, o accedeix al web del mateix per autoritzar la utilització de la targeta en Comerç electrònic segur. Aquest procés és gratuït i només et portarà uns minuts i a partir d"aquest moment podràs utilitzar la targeta per realitzar compres per internet amb plenes garanties de seguretat.

10. Condiciones de la compra por internet

El comprador es compromet a satisfer el pagament per anticipat. L"ingrés en Cte. serà la confirmació de la comanda. També pot utilitzar el pagament amb targeta de dèbit / crèdit (Cyberpack de La Caixa) i per Iupay, aquestes formes de pagament són instantànies, la seva comanda s"activa en el mateix moment del pagament i la validació de les seves apostes és molt més ràpida.


Mitjançant un email confirmem la validació de les teves apostes, així com els reintegraments obtinguts i la custòdia de les teves compres.


El cost per enviament dels dècims anirà a càrrec del comprador i serà per transport urgent per garantir la seva seguretat, l"empresa responsable és CORREU. Els gSastos d"enviament a Península i Balears són de 1O euros (inclòs l"IVA i l"assegurança obligatòria dels dècims transportats), a les Canàries, Ceuta i Melilla, l"import és de 14 euros. El termini de lliurament és de 24 hores des de la recepció del pagament. També es pot optar per dipositar els dècims en la nostra Administració sense cap càrrec.


Un cop validades les seves apostes no s"admetran devolucions de pagament.

Les transferències hauran de ser efectives 24 hores abans del els sortejos en el cas de la loteria de Dijous i dissabte, si no fos així la comanda quedarà anul·lat. En jocs actius fins i tot en el mateix dia del sorteig si es confirma el pagament.
En Loteria de Nadal i Nen la transferència haurà de ser efectiva 10 dies abans del sorteig per a procedir al seu enviament.
Per compres des de l"estranger, es recomana deixar els dècims dipositats en la nostra caixa de seguretat en l"Administracion o depenent de la quantitat de dècims, en una sucursal bancària espanyola. Els premis seran transferits al compte bancari que faciliti el comprador en un banc espanyol mitjançant transferència bancària.
Els bitllets es posen a la venda amb un mes d"antelació a la data de sorteig, La de Nadal 5 mesos abans i la del Nen 2 mesos.

En fer la seva comanda, accepta totes aquestes condicions.

La normes es regeixen per la lleis espanyoles, Loteria La Marieta D "or i l"usuari, per a la resolució de qualsevol controvèrsia que pogués sorgir, se sotmeten amb renúncia expressa al seu fur propi oa qualsevol altre que, si escau, pogués correspondre"ls a la competència dels Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

11. Privacitat i Confidencialitat

L"Administració de Loteria nº 174 "La Marieta d" or "garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades.


Les dades proporcionades per l"usuari s"incorporen a un fitxer automatitzat de la nostra base de dades que permet facilitar la tramitació de les comandes i el tracte personalitzat en futures transaccions.


En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, com a client podràs en tot moment exercir els teus drets d"accés, rectificació, cancel·lació i oposició, des de "Edita Compte" un cop dins del teu compte o comunicant-ho a la Direcció de l"Administració.

12. Els sortejos

Loteria del Dijous

 
Aquest sorteig de Loteria Nacional té lloc tots els dijous de l"any a les 21,00, sense excepció. Encara que en època estival, aprofitant que els dies s"allarguen i que les persones realitzen major vida nocturna, aquest acte es posposa a les 22,45 hores. Pel que fa a l"extracció dels premis, aquesta es realitza mitjançant el sistema modern de bombos múltiples. Això implica, per exemple, que cada xifra que compon el nombre conegut com "la grossa", s"extreu d"un bombo diferent, en el qual estan incloses deu boles que abasten des del 0 fins al 9. El preu del dècim és de 3 euros.

 

Sortejos ordinaris i especials de dissabte

 
Aquest sorteig de Loteria Nacional té lloc tots els dissabtes de l"any a les 13,00 hores. L"extracció de premis es realitza, en general, mitjançant el sistema modern de bombos múltiples. Això implica, per exemple, que cada xifra que compon el nombre conegut com "la grossa" s"obté d"un bombo diferent en què estan incloses deu boles que abasten des del 0 fins al 9. El preu del desè dels sortejos ordinaris és de 6 euros i el dels sortejos especials és de 12 euros. Hi sol haver un d"aquests últims cada mes, excepte al gener que hi ha dos.

 
EN ELS SORTEJOS DELS DIJOUS I DISSABTES LES SÈRIES I FRACCIONS DELS NÚMEROS ADQUIRITS SÓN ADJUDICATS A L"ATZAR I EL CLIENT QUE OPTI PER DEPOSITAR ELS SEUS DÈCIMS, NOMÉS LES CONEIXERÀ EN CAS D"OBTENIR EL PRIMER PREMI QUE ÉS A QUÈ SÓN APLICABLES.

 

Loteria de Nadal


Cada 22 de desembre, els nens i nenes del col·legi de Sant Ildefons de Madrid preparen la seva veu i es dirigeixen al saló de sortejos de Loteries i Apostes de l"Estat.


I és que allà, els correspon complir una missió essencial: s"ocupen d"extreure els números guanyadors del tradicional sorteig de Nadal i de "cantar". En concret, en aquest acte, que comença a celebrar-se al voltant de les 9,00 del matí i que se sol prolongar fins a les 12,30, s"utilitzen dos bombos metàl·lics l"antiguitat data del 1850.


El preu del dècim és de 20 euros.


La venda de Loteria de Nadal per internet comença aproximadament la tercera setmana de juliol

 

Loteria de "El Nen"


Encara que tradicionalment aquest sorteig se celebrava el 5 de gener, l"organisme LAE va decidir el 2001 traslladar-lo al dia 6 a les 12,00 del migdia. I és que va pensar, amb encert, que els dècims d"aquesta loteria podien convertir-se en un bell regal per Reis, el dia de la il·lusió per excel·lència a Espanya. El preu del dècim, igual que en el sorteig de Nadal, és de 20 euros.


Així mateix, encara que fins 1965 els sortejos de "El Niño" es van celebrar ininterrompudament pel sistema antic o tradicional, a partir de l"any següent van passar a fer-ho pel sistema Modern o de Bombos Múltiples. Això va implicar, per exemple, que cada xifra que componia el nombre conegut com "la grossa", va començar a extreure d"un bombo diferent, en el qual estaven incloses deu boles que abastaven des del 0 fins al 9.


La venda de Loteria de "El Nen" per internet comença aproximadament la segona setmana de novembre.

13. Los premios

Diàriament, a La Marieta d "or t"oferim els resultats de tots els jocs actualitzats a la pestanya de Històric resultats de la part superior del web. I si has jugat amb nosaltres, rebràs un mail amb l"escrutini de les teves jugades !!


No obstant això amb la finalitat de donar-te el millor servei, si vols més informació, pots consultar números i quantia dels premis a repartir en la pàgina oficial de la LAE (Loteries i Apostes de l"Estat):


www.loteriasyapuestas.es


Un cop accedeixis al web de LAE, selecciona el joc en el que estiguis interessat i consulta el calendari de sortejos i de premis.


  CURA !!! ELS PREMIS I LA SOL·LICITUD DEL COBRAMENT CADUCA ALS 3 MESOS

14. Avantatges de comprar el seu loteria de NADAL per internet

TU LOTERIA NO ES PERD


El teu loteria és guardada i custodiada a la caixa forta de l"Administració.


INFORMAT EN TOT MOMENT


T"enviarem per email tota la informació necessària, confirmació i validació de la teva compra i resultats de premis.


PREMIS AL TEU COMPTE


Els premis seran ingressats, després de la celebració del sorteig, en el teu compte. Cap premi es quedarà sense cobrar !!!

Admón de Loterías nº 174
Rosemoca S.L.
C/ Sant Antoni Mª Claret nº71
08025 Barcelona
B-66738451
Tel.: 93 435 16 98
· Fax:
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante